Kis Veréb Alapítvány
Az oxigénhiánnyal született gyermekekért és szüleikért.

Alapítók

Szeretnénk figyelmedbe ajánlani az oldalunkat, mely az oxigénhiánnyal született gyermekek és szüleik támogatására jött létre. Célunk egy olyan szülői önsegítő közösség létrehozása, ahol sorstársak megoszthatják tapasztalataikat, kibeszélhetik történetüket, támogatást, segítséget nyújthatnak egymásnak, tanácsokat adhatnak, a hasonló cipőben járóknak.

Mi, az oldal alapítói is oxigénhiánnyal született gyermekek szülei vagyunk, küzdelmes időszakon túl, és tudjuk mekkora erőt, kitartást adott egy bíztató szó, praktikus tanács, csakhogy valakinek elmondhassuk mi-mindem kavarog a fejünkben.

A Kis Veréb Alapítvány szülői indíttatásból jött létre 2013 szeptemberében, saját és megélt tapasztalatok alapján, felismerve az egészségügy nehézségeit, és igyekezve pótolni azt a
lelki és sorstársi közösséget, ami ezeket a családokat segítheti, támogathatja.
Az alapítvány céljairól az alapító okiratban olvashatsz, amit az oldalon közzé is tettünk.

Amennyiben e honlap és kezdeményezés elnyerte tetszésedet, csatlakozz hozzánk, osszd meg történetedet Másokkal Te is, ötletelj Velünk!

Szó lesz itt oxigénhiányról, gyermekgondozásról, fejlesztésről, terápiákról, a nevelés útvesztőiről, anyákról, apákról, lelkünk titkairól...és még mindarról ami a fenti témákkal kapcsolatban az eszetekbe jut és amire kiváncsiak vagytok.

Veréb-Németh Réka és Farkas Ildikó

Hitvallásunk

"Egy új élet kezdete a csoda, a remény és az álmok lehetőségei."  (Eda Leshan)

Kérdőív

Kérjük, segítsd munkánkat azzal, hogy amennyiben érintettek vagytok, kitöltöd a kérdővünket, amit az alábbi képre kattintva érhetsz el.

kerdoiv

Önkéntesség

Amennyiben önkéntesként szívesen támogatnád munkánkat, kérjük, töltsd ki az alábbi képre kattintva az önkéntes kérdőívünket. Köszönjük!

önkéntes

Kis Veréb Alapítvány